Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти ступеня магістр за освітньо-професійними програмами «Обладнання переробних і харчових виробництв» і «Обладнання харчової та готельно-ресторанної індустрії» Спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» для студентів денної та заочної форми навчання [Електронний ресурс] / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, О. А. Маяк. - Харків : [б. в.], . - 40 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45275 (Репозитарій). - Б. ц.

Дод.: с. 22-38
Ключові слова: кваліфікаційна робота -- квалификационная работа -- атестація -- аттестация -- освітньо-професійні програми -- образовательно-профессиональные программы -- магістри -- магистры --
Анотація:
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами рівня вищої освіти магістр денної і заочної форми навчання за освітньо-професійними програмами «Обладнання переробних і харчових виробництв» і «Обладнання харчової та готельно ресторанної індустрії» спеціальності 133 Галузеве машинобудування розроблені відповідно до Закону України «Про вищу освіту», згідно з ДСТУ вищої освіти за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування галузі знань 13 Механічна інженерія для другого (магістерського) рівня вищої освіти, чинних вимог Єдиної системи конструкторської документації (ЄСКД) та Єдиної системи технологічної документації (ЄСТД), ДСТУ 3008:2015 «Інформація та документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура та правила оформлення», ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання», Положення про атестацію здобувачів вищої освіти та екзаменаційну комісію у Державному біотехнологічному університеті.
Додаткові точки доступу: