664.69(075)
М 42
.
Технология макаронного производства [Текст] : учебник / Г. М. Медведев. - 2-е изд., стеp. - М. : Колос, . - 272 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). - ISBN 5-10-003348-7

УДК
664.69(075)

Ключові слова: макаронные изделия -- макаронні вироби -- производство -- виробництво -- подготовка сырья к производству -- підготовка сировини до виробництва -- прессование макаронного теста -- пресування макаронного тіста -- разделка сырых изделий -- оброблення сирих виробів -- сушка -- сушіння -- охлаждение -- охолодження -- сортировка -- сортування -- упаковывание -- упакування -- хранение -- зберігання -- нетрадиционные виды макаронных изделий -- нетрадиційні види макаронних виробів -- нормирование и учет -- нормування і облік --