.
Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навчання, спец. 181 Харчові технології, ОПП Технології харчових продуктів тваринного походження ступеня вищ. освіти магістр / Т. М. Головко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 87 с. : схеми. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55853 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 86. - Б. ц.

Ключові слова: наукові дослідження -- научные достижения -- методологія -- методология -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождения --
Анотація:
Опорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Методологія наукових досліджень» та призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Метою навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень» є формування у здобувачів вищої освіти знань з методології, методики наукових досліджень; освоєння навиків використання методологічної позиції наукового дослідження; вдосконалення вмінь у пошуку, доборі й опрацюванні наукової інформації, у точному формулюванні мети, завдань і висновків дослідження та рекомендацій щодо впровадження результатів наукового дослідження в практичну діяльність. Завдання навчальної дисципліни – вивчення теорії та методологічних засад наукових досліджень; формування у студентів практичних навичок і вмінь щодо дослідницького процесу; формування професійних здібностей, спрямованих на вирішення наукових проблем.
Додаткові точки доступу: