
>
Головко, Тетяна Миколаївна.Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навчання, спец. 181 Харчові технології, ОПП Технології харчових продуктів тваринного походження ступеня вищ. освіти магістр / Т. М. Головко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 87 с. : схеми. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55853 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 86. - Б. ц.
Ключові слова: наукові дослідження -- научные достижения -- методологія -- методология -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождения --
Анотація:
Опорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Методологія наукових досліджень» та призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Метою навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень» є формування у здобувачів вищої освіти знань з методології, методики наукових досліджень; освоєння навиків використання методологічної позиції наукового дослідження; вдосконалення вмінь у пошуку, доборі й опрацюванні наукової інформації, у точному формулюванні мети, завдань і висновків дослідження та рекомендацій щодо впровадження результатів наукового дослідження в практичну діяльність. Завдання навчальної дисципліни – вивчення теорії та методологічних засад наукових досліджень; формування у студентів практичних навичок і вмінь щодо дослідницького процесу; формування професійних здібностей, спрямованих на вирішення наукових проблем.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Головко, Тетяна Миколаївна.
Ключові слова: наукові дослідження -- научные достижения -- методологія -- методология -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождения --
Анотація:
Опорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Методологія наукових досліджень» та призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Метою навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень» є формування у здобувачів вищої освіти знань з методології, методики наукових досліджень; освоєння навиків використання методологічної позиції наукового дослідження; вдосконалення вмінь у пошуку, доборі й опрацюванні наукової інформації, у точному формулюванні мети, завдань і висновків дослідження та рекомендацій щодо впровадження результатів наукового дослідження в практичну діяльність. Завдання навчальної дисципліни – вивчення теорії та методологічних засад наукових досліджень; формування у студентів практичних навичок і вмінь щодо дослідницького процесу; формування професійних здібностей, спрямованих на вирішення наукових проблем.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 65 |