
>
Харчові технології. Практикум [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - 2-ге вид., перероб. і допов. - Харків : [б. в.], 2023. - 417 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33605 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 408-415
Зміст: >
Технології бродильних виробництв
Технології жирів та жирозамінників
Технології цукрового виробництва
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Технологія консервів, плодів та овочів
Технологія молока та молочних продуктів
Технологія зберігання та переробки зерна
Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- виробництво харчових продуктів -- производство пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Держ. біотехнол. ун-т
Технології бродильних виробництв
Технології жирів та жирозамінників
Технології цукрового виробництва
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Технологія консервів, плодів та овочів
Технологія молока та молочних продуктів
Технологія зберігання та переробки зерна
Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- виробництво харчових продуктів -- производство пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 291 |