Харчові технології. Практикум [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - 2-ге вид., перероб. і допов. - Харків : [б. в.], . - 417 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33605 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 408-415

Зміст:
Технології бродильних виробництв
Технології жирів та жирозамінників
Технології цукрового виробництва
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Технологія консервів, плодів та овочів
Технологія молока та молочних продуктів
Технологія зберігання та переробки зерна
Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- виробництво харчових продуктів -- производство пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу: