.
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : підручник / О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 488 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10782 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 482-487 (88 назв). - ISBN 978-617-7675- 10-4 : 80.00 грн.

Зміст:
Якість і конкурентоспроможність: поняття й методичні підходи до оцінювання
Організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг у готельноресторанному господарстві
Процеси системи управління якістю продукції та послуг у готельноресторанному господарстві
Ключові слова: конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- управління якістю -- управление качеством -- організаційно-економічний розвиток -- организационно-экономическое развитие -- готельно-ресторанне господарство -- гостинично-ресторанное хозяйство -- якість послуг -- качество услуг --
Додаткові точки доступу: