
>
Прогресивні процеси виробництва м’ясо-рослинних кулінарних виробів [Електронний ресурс] : монографія / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 101 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21666 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 84-100 (156 назв). - Б. ц.
Ключові слова: кулінарні вироби -- кулинарные изделия -- процес жаріння -- процесс жарки -- теплові процеси -- тепловые процессы -- м'ясні вироби -- мясные изделия --
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Ляшенко, Богдан Віталійович
Лебединець, Ігор Володимирович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: кулінарні вироби -- кулинарные изделия -- процес жаріння -- процесс жарки -- теплові процеси -- тепловые процессы -- м'ясні вироби -- мясные изделия --
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Ляшенко, Богдан Віталійович
Лебединець, Ігор Володимирович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 96 |
2 | Репозитарій |