Морфологічні, еколого-біологічні та господарські особливості малопоширених плодових культур [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. (дистанц.) вивчення дисц. Малопоширені плодові культури для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заочної форм навч., спец. 201 Агрономія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Я. О. Мулєнок, В. В. Леус. - Харків : [б. в.], . - 34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55728 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 32-33. - Б. ц.

Ключові слова: малопоширені плодові культури -- малораспространенные плодовые культуры -- аронія чорноплідна (горобина чорноплідна) -- мушмула -- чорноплідний глід -- ірга -- хеномелес (айва японська) -- кизил -- обліпиха -- шовковиця -- хурма -- актинідія --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни розроблений у відповідності з програмою курсу “Малопоширені плодові культури”. Видання містить методичну інформацію щодо організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів за дистанційною формою навчання, а також рекомендації із самоуправління навчально-творчою діяльністю здобувачів. У кожній темі, наведено короткі теоретичні відомості про господарське значення, сортимент, морфологічні, еколого-біологічні особливості та агротехніку вирощування деяких малопоширених плодових і ягідних культур. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 201 “Агрономія”.
Додаткові точки доступу: