.
Технологія виробництва кулінарної продукції [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 1 / Л. Соляр, Г. Савицька ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], . - Режим доступа: https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_%D0%86_g/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_%D0%86_g/Golovna/golovna.htm (Посилання)

Зміст:
Прийоми кулінарної обробки харчових продуктів
Механічна обробка овочів, плодів, грибів
Механічна обробка риби та нерибних продуктів моря
Механічна обробка м’яса
Механічна обробка сільськогосподарської птиці, пернатої дичини, кролика
Зміна основних харчових речовин у процесі приготування їжі
Анотація:
Електронний посібник з навчальної дисципліни “Технологія виробництва кулінарної продукції” (І частина) створений для більш ефективного засвоєння матеріалу, створення комфортних умов навчання, полегшення процесу спілкування і демонстрування технологічних процесів під час викладання навчального матеріалу. Електронний посібник містить зміст, перелік тем і питань, ілюстрований лекційний матеріал у вигляді технологічних схем, таблиць, текстового матеріалу, відеоматеріал, питання для самоконтролю, список літератури. У посібнику розкрито завдання і зміст навчальної дисципліни, розвиток галузі харчування, поняття про механічну і теплову кулінарну обробку продуктів; технологічні процеси обробки різних видів сировини, технологічний процес виробництва напівфабрикатів з овочів, риби, м’яса, сільськогосподарської птиці, пернатої дичини, кролика, асортимент, кулінарне використання, вимоги до якості, термін реалізації. Використання електронного посібника надасть змогу зробити виклад навчального матеріалу системним, яскравим, переконливим та дозволить концентрувати увагу студентів на особливо важливих моментах в освітньому процесі. Передбачені матеріали в електронному посібнику відповідають вимогам підготовки фахівців зі спеціальності 181 “Харчові технології” і можуть використовуватись в освітньому процесі.
Додаткові точки доступу: