
>
Технологія м'яса та м'ясопродуктів з елементам НАССР [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. П. Головко [та ін.]. - 2-ге вид., випр. и допов. - Харків : [б. в.], 2021. - 438 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33890 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 431-432. - ISBN 978-966-2678-70-3
Зміст: >
Основна сировина база мясної промисловості України
Забій і первинна переробка тварин і птиці. Обробка продуктів забою
Оцінка якості туш та ветеринарно – санітарний контроль мяса і продуктів забою
Технологія переробки птиці
Технологія переробки кролів
Оброблення продуктів забою
Оброблення кишкової сировини
Переробка крові забійних тварин
Оброблення жирової сировини
Холодільна обробка та зберігання мяса і мясопродуктів
Обробка м'ясної сировини високим осмотичним тиском (соління)
Обробка шкур забійних тварин
Сировина та допоміжні матеріали ковбасного виробництва
Основи технології ковбасних виробів
Особливості виробництва окремих видів ковбас
Виробництво м'ясних копченостей
Виробництво банкових консервів
Управління безпечністю і якістю продукції м’ясопереробної галузі на принципах НАССР
Ключові слова: продукти тваринництва -- продукты животноводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія м'яса -- технология мяса -- харчові технології -- пищевые технологии -- інженерія -- инженерия --
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Власенко, Ірина Георгіївна
Семко, Тетяна Василівна
Основна сировина база мясної промисловості України
Забій і первинна переробка тварин і птиці. Обробка продуктів забою
Оцінка якості туш та ветеринарно – санітарний контроль мяса і продуктів забою
Технологія переробки птиці
Технологія переробки кролів
Оброблення продуктів забою
Оброблення кишкової сировини
Переробка крові забійних тварин
Оброблення жирової сировини
Холодільна обробка та зберігання мяса і мясопродуктів
Обробка м'ясної сировини високим осмотичним тиском (соління)
Обробка шкур забійних тварин
Сировина та допоміжні матеріали ковбасного виробництва
Основи технології ковбасних виробів
Особливості виробництва окремих видів ковбас
Виробництво м'ясних копченостей
Виробництво банкових консервів
Управління безпечністю і якістю продукції м’ясопереробної галузі на принципах НАССР
Ключові слова: продукти тваринництва -- продукты животноводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія м'яса -- технология мяса -- харчові технології -- пищевые технологии -- інженерія -- инженерия --
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Власенко, Ірина Георгіївна
Семко, Тетяна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 108 |