Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв [Електронний ресурс] : метод. рек. до самост. роботи студ. з навч. дисципліни Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв для студ. стаціонара та заоч. форми навчання спец. 133 Галузеве машинобудування / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. С. Г. Іващенко. - Харків : [б. в.], . - 28 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65993 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 9-10. - Б. ц.

Зміст:
Організація процесів переробки зерна та насіння
Організація процесу переробки сировини тваринного походження
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- технологічні процеси -- технологические процессы -- організація -- организация -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- переробка зерна та насіння -- переработка зерна и семян -- переробка сировини тваринного походження -- переработка сырья животного происхождения --
Анотація:
Метою дисципліни “Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв” є засвоювання студентами майбутніми інженерами основних знань з організації процесів переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, обладнання для переробки, застосування яких на практиці зможе підвищити якість переробки сільськогосподарської продукції, а також зменшити втрати, що виникають на усіх етапах переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.
Додаткові точки доступу: