
>
664(075.8)
Х 22
Харчові добавки [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 297 с. : табл. - Бібліогр.: с. 295-296. - ISBN 978-966-405-470-3 : 300.00 грн.
Зміст: >
Загальні відомості про харчові добавки
Харчові добавки, що покращують зовнішній вигляд харчових продуктів
Харчові добавки, що регулюють консистенцію та формують текстуру харчових продуктів
Харчові добавки, що формують смак і аромат харчових продуктів
Харчові добавки, що уповільнюють мікробіологічне та окислювальне псування харчових продуктів
Харчові добавки й технологічні допоміжні засоби, що інтенсифікують, регулюють технологічні процеси й полегшують їх проведення
Ключові слова: харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові барвники -- пищевые красители -- емульгатори -- эмульгаторы -- підсоложувачі -- подсластители -- консерванти -- консерванты -- антибіотики -- антибиотики -- затверджувачі -- отвердители -- антиоксиданти -- антиоксиданты -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продукти харчування -- продукты питания --
Анотація:
Розглянуто основні групи харчових добавок, принципи їх застосування в технології харчової продукції. Визначено основні властивості харчових добавок, висвітлено наукові підходи до розв'язання технологічних завдань із їх застосуванням. Призначено для наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», працівників закладів ресторанного господарства та харчової промисловості.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Горальчук, Андрій Богданович
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Неклеса, Ольга Павлівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Никифоров, Родіон Петрович
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Ботштейн, Белла Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Х 22
Загальні відомості про харчові добавки
Харчові добавки, що покращують зовнішній вигляд харчових продуктів
Харчові добавки, що регулюють консистенцію та формують текстуру харчових продуктів
Харчові добавки, що формують смак і аромат харчових продуктів
Харчові добавки, що уповільнюють мікробіологічне та окислювальне псування харчових продуктів
Харчові добавки й технологічні допоміжні засоби, що інтенсифікують, регулюють технологічні процеси й полегшують їх проведення
УДК | |
664(075.8) | |
612.29(075.8) |
Ключові слова: харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові барвники -- пищевые красители -- емульгатори -- эмульгаторы -- підсоложувачі -- подсластители -- консерванти -- консерванты -- антибіотики -- антибиотики -- затверджувачі -- отвердители -- антиоксиданти -- антиоксиданты -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продукти харчування -- продукты питания --
Анотація:
Розглянуто основні групи харчових добавок, принципи їх застосування в технології харчової продукції. Визначено основні властивості харчових добавок, висвітлено наукові підходи до розв'язання технологічних завдань із їх застосуванням. Призначено для наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», працівників закладів ресторанного господарства та харчової промисловості.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Горальчук, Андрій Богданович
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Неклеса, Ольга Павлівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Никифоров, Родіон Петрович
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Ботштейн, Белла Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001604 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|