
>
Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. О. Янчева [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 204 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35365 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 203-204. - Б. ц.
Зміст: >
Первинне обробляння худоби
Технології виробництва м'ясних продуктів
Ключові слова: технології зберігання -- технологии хранения -- консервування -- консервирование -- переробка -- переработка -- виробництво -- производство -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- м'ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль --
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Держ. біотехнол. ун-т
Первинне обробляння худоби
Технології виробництва м'ясних продуктів
Ключові слова: технології зберігання -- технологии хранения -- консервування -- консервирование -- переробка -- переработка -- виробництво -- производство -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- м'ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль --
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 163 |