>
Метрологічне та нормативне забезпечення харчової бази [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології (спеціалізація Дієтологія та харчова безпека) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова. - Харків : [б. в.], 2018. - 47 с. : табл. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 46-47. - Б. ц.
Зміст: >
Метеорологія, значення метеорології в забезпеченні харчової безпеки
Законодавча основа метеорологічного та нормативного забезпечення харчової безпеки, гармонізація з європейськими вимогами
Технічний регламент харчової продукціії
Додаткові точки доступу:
Отрошко, Наталія Олександрівна\уклад.\
Аксьонова, Олена Федорівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Метеорологія, значення метеорології в забезпеченні харчової безпеки
Законодавча основа метеорологічного та нормативного забезпечення харчової безпеки, гармонізація з європейськими вимогами
Технічний регламент харчової продукціії
Додаткові точки доступу:
Отрошко, Наталія Олександрівна\уклад.\
Аксьонова, Олена Федорівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 271 |
| 2 | Репозітарій |