>
664.8.035.2
В 95
Выщепан, А. Г. Физико-химические основы соления и квашения овощей [Текст] / А. Г. Выщепан, М. Е. Мельман. - М. : Госторгиздат, 1952. - 157 с.
Ключові слова: соление огурцов -- соління огірків -- квашение капусты -- квашення капусти --
Додаткові точки доступу:
Мельман, М. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
Всього примірників |
Вільних примірників |
1 |
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) |
1 |
1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
інвентарні номери |
1 |
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) |
348383
|
# |
Факультет |
Спеціальність |
Дисципліна |
Семестр |
# |
Посилання |
Кількість завантажень / переходів |