Світова готельно-ресторанна індустрія [Електронний ресурс] : метод. вказівки для практичних занять здобувачами другого (магістер.) рівня вищої освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік. - Харків : [б. в.], . - 31 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67774 (Репозитарій). - Библиогр.: с. 28-30. - Б. ц.

Ключові слова: культура сервісу -- культура сервиса -- традиції харчування -- традиции питания -- індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства -- готелі -- отели -- готельно-ресторанна індустрія -- гостинично-ресторанная индустрия -- ресторани --
Анотація:
Методичні вказівки для практичних занять студентів з дисципліни «Світова готельно ресторанна індустрія» призначені для вдосконалення знань студентів вищих навчальних закладів щодо основних теоретичних і практичних положень, що містять науково-методичні, організаційні, правові основи з питань світової практики готельної і рестранної індустрії.
Додаткові точки доступу: