
>
Кузнецова, Тетяна Олегівна.Харчова хімія [Текст] : опорн. конспект лекцій для студ. напряму підгот. 1401 Сфера обслуговування спец. 6.140100 Готельно-ресторанна справа / Т. О. Кузнецова, С. О. Самойленко, О. Ф. Аксьонова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 56 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23547 (Репозитарій)
Ключові слова: харчова хімія -- пищевая химия -- харчові речовини -- пищевые вещества -- неорганічні сполуки -- неорганические соединения -- розчини -- растворы -- основи електрохімії -- основы электрохимии -- дисперсні системи -- дисперсные системы -- високомолекулярні сполуки (вмс) -- высокомолекулярные соединения (вмс) -- харчові кислоти -- пищевые кислоты -- амінокислоти -- аминокислоты -- білкові речовини -- белковые вещества -- вуглеводи -- углеводы --
Анотація:
Знання хімічного складу харчових продуктів є важливим у вирішенні питань раціонального харчування населення. На сьогоднішній день особлива увага приділяється виявленню у складі харчової продукції небезпечних компонентів для здоров'я споживача.У посібнику розглянуто теоретичні та експериментальні основи харчової хімії, визначені основні поняття хімії, основні закони хімії. Йдеться про хімічний склад харчових систем. Досліджується взаємозв'язок, структури і влстивостей харчових речовин.
Додаткові точки доступу:
Самойленко, Сергій Олексійович
Аксьонова, Олена Федорівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кузнецова, Тетяна Олегівна.
Ключові слова: харчова хімія -- пищевая химия -- харчові речовини -- пищевые вещества -- неорганічні сполуки -- неорганические соединения -- розчини -- растворы -- основи електрохімії -- основы электрохимии -- дисперсні системи -- дисперсные системы -- високомолекулярні сполуки (вмс) -- высокомолекулярные соединения (вмс) -- харчові кислоти -- пищевые кислоты -- амінокислоти -- аминокислоты -- білкові речовини -- белковые вещества -- вуглеводи -- углеводы --
Анотація:
Знання хімічного складу харчових продуктів є важливим у вирішенні питань раціонального харчування населення. На сьогоднішній день особлива увага приділяється виявленню у складі харчової продукції небезпечних компонентів для здоров'я споживача.У посібнику розглянуто теоретичні та експериментальні основи харчової хімії, визначені основні поняття хімії, основні закони хімії. Йдеться про хімічний склад харчових систем. Досліджується взаємозв'язок, структури і влстивостей харчових речовин.
Додаткові точки доступу:
Самойленко, Сергій Олексійович
Аксьонова, Олена Федорівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-ро-1268/4 Х-ро-1268/6 Х-ро-1268/8 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 1345 |
2 | Репозитарій |