
>
Навчальна практика [Електронний ресурс] : програма та метод. вказівки для студ. РВО бакалавр спец. 181 Харчові технології освітньо-професійної програми Технології харчових виробництв / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. М. Онищенко, В. А. Большакова, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2024. - 19 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52701 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 10. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\авт.-уклад.\
Большакова, Вікторія Анатоліївна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\авт.-уклад.\
Большакова, Вікторія Анатоліївна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 173 |