Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. А. Е. Радченко. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35248 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 20-21

Ключові слова: навчальний час -- учебное время -- розподіл -- распределение -- теми -- темы -- аудиторні заняття -- аудиторные занятия -- самостійна робота -- самостоятельная работа -- лабораторні заняття -- лабораторные занятия -- написання рефератів -- написание рефератов -- підсумковий контроль знань -- итоговый контроль знаний --
Додаткові точки доступу: