>
Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. А. Е. Радченко. - Харків : [б. в.], 2022. - 20 с. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35248 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 20-21
Ключові слова: навчальний час -- учебное время -- розподіл -- распределение -- теми -- темы -- аудиторні заняття -- аудиторные занятия -- самостійна робота -- самостоятельная работа -- лабораторні заняття -- лабораторные занятия -- написання рефератів -- написание рефератов -- підсумковий контроль знань -- итоговый контроль знаний --
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: навчальний час -- учебное время -- розподіл -- распределение -- теми -- темы -- аудиторні заняття -- аудиторные занятия -- самостійна робота -- самостоятельная работа -- лабораторні заняття -- лабораторные занятия -- написання рефератів -- написание рефератов -- підсумковий контроль знань -- итоговый контроль знаний --
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 115 |