
>
664-93(075.8)
П 84
Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : підручник / А. М. Поперечний [та ін.]. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2007. - 301 с. - ISBN 966-364-413-3
Анотація:
Викладено основні поняття, класифікацію, моделювання процесів та апаратів харчових виробництв.
Додаткові точки доступу:
Поперечний, А. М.
Черевко, О. І.
Гаркуша, В. Б.
Кирпиченко, Н. В.
Ласкіна, Н. А.
П 84
УДК | |
664-93(075.8) |
Анотація:
Викладено основні поняття, класифікацію, моделювання процесів та апаратів харчових виробництв.
Додаткові точки доступу:
Поперечний, А. М.
Черевко, О. І.
Гаркуша, В. Б.
Кирпиченко, Н. В.
Ласкіна, Н. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 10 | 10 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 346986 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-214087 Х-221564 Х-к.3508/1 Х-к.3508/1 Х-к.3508/2 Х-к.3508/2 Х-к.3508/2 Х-к.3508/2 Х-к.3508/4 Х-к.3508/6 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|