
>
Евлаш, Виктория Владленовна.Научные аспекты технологий пищевых продуктов антианемической направленности со стабилизированным гемовым железом [Электронный ресурс] : монография / В. В. Евлаш, Н. И. Погожих, В. А. Акмен ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли . - Харьков : [б. и.], 2016. - 215 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21758 (Репозитарій). - Библиогр.: с. 187-212
Ключові слова: пищевые продукты -- харчові продукти -- антианемической направленности -- антианемічної спрямованості -- мясные рубленые изделия -- м'ясні січені вироби -- железосодержащие препараты -- залізовмісні препарати -- рацион питания -- раціон харчування --
Додаткові точки доступу:
Погожих, Николай Иванович
Акмен, Виктория Александровна
Харьк. гос. ун-т питания и торговли
Евлаш, Виктория Владленовна.
Ключові слова: пищевые продукты -- харчові продукти -- антианемической направленности -- антианемічної спрямованості -- мясные рубленые изделия -- м'ясні січені вироби -- железосодержащие препараты -- залізовмісні препарати -- рацион питания -- раціон харчування --
Додаткові точки доступу:
Погожих, Николай Иванович
Акмен, Виктория Александровна
Харьк. гос. ун-т питания и торговли
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 103 |