
>
Цифрові технології та СRM-системи в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. практ. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Котляр, А. М. Діхтярь. - Харків : [б. в.], 2024. - 20 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67816 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18-19. - Б. ц.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- цифрові технології -- цифровые технологии -- сrm-системи -- crm-системы -- електронні меню -- электронные меню -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказ -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Цифрові технології та СRMсистеми в ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми та тематики курсу. Мета видання – набуття здобувачами практичних навиків щодо наукового обґрунтування та практичного застосування цифрових технологій в закладах ресторанної індустрії. Комплекс ситуаційних завдань підібраний таким чином, щоб завдання були спрямовані на: вивчення сучасних тенденції розвитку ресторанної індустрії, дослідження цифрових технологій та СRM-систем в ресторанній індустрії України, можливості використання інноваційних підходів до оптимізації та удосконалення існуючих технологічних та організаційних процесів в закладах ресторанного господарства; розуміння загальної схеми впровадження цифрових технологій, її основних етапів, їх послідовності, взаємозв’язку. Видання призначене для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович\авт.-уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- цифрові технології -- цифровые технологии -- сrm-системи -- crm-системы -- електронні меню -- электронные меню -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказ -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Цифрові технології та СRMсистеми в ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми та тематики курсу. Мета видання – набуття здобувачами практичних навиків щодо наукового обґрунтування та практичного застосування цифрових технологій в закладах ресторанної індустрії. Комплекс ситуаційних завдань підібраний таким чином, щоб завдання були спрямовані на: вивчення сучасних тенденції розвитку ресторанної індустрії, дослідження цифрових технологій та СRM-систем в ресторанній індустрії України, можливості використання інноваційних підходів до оптимізації та удосконалення існуючих технологічних та організаційних процесів в закладах ресторанного господарства; розуміння загальної схеми впровадження цифрових технологій, її основних етапів, їх послідовності, взаємозв’язку. Видання призначене для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович\авт.-уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |