Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 457 с. : іл.
УДК
641/642(06)
Ключові слова: прогресивні технології -- продукти харчування -- методи дослідження харчових продуктів -- підвищення якості продуктів харчування -- підвищення якості непродовольчих товарів -- Додаткові точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах