Біохімія [Електронний ресурс] : метод. вказівки і завдання до виконання лабораторних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання зі спец. G13 (181) Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б. в.], . - 97 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/68691 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 96

Ключові слова: біохімія -- биохимия -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчова галузь -- пищевая отрасль -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Біохімія». Видання включає короткий теоретичний коментар за темою, техніку виконання лабораторної роботи, контрольні запитання і перелік рекомендованої літератури.
Додаткові точки доступу: