664.8(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія консервування плодів та овочів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: В. М. Найченко [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, . - 18 с. - Бібліогр.: с. 16-17

УДК
664.8(073)

Ключові слова: зберегання -- хранение -- обробка сировини -- обработка сырья -- консерви -- консервы -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов --
Додаткові точки доступу: