
>
640.4-025.12(075.8)
К 93
Курсове проектування устаткування підприємств харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевко, Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДУХТ, 1998. - 155 с.
Ключові слова: курсові роботи -- курсовые работы -- проектування підприємств громадського харчування -- проектирование предприятий общественного питания -- проектування -- проектирование -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- устаткування -- оборудование -- харчове обладнання -- пищевое оборудование -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- механічне устаткування -- механическое оборудование --
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Єфімова, Віра Олексіївна
Каширцев, Володимир Іванович
Поперечний, Анатолій Микитович
Постнов, Геннадій Михайлович
Простаков, Олександр Олександрович
Рижова, Нінель Вікторівна
Черкашин, Микола Григорович
Черевко, Олександр Іванович\за ред.\
Дейниченко, Григорій Вікторович\за ред.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
К 93
УДК | |
640.4-025.12(075.8) |
Ключові слова: курсові роботи -- курсовые работы -- проектування підприємств громадського харчування -- проектирование предприятий общественного питания -- проектування -- проектирование -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- устаткування -- оборудование -- харчове обладнання -- пищевое оборудование -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- механічне устаткування -- механическое оборудование --
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Єфімова, Віра Олексіївна
Каширцев, Володимир Іванович
Поперечний, Анатолій Микитович
Постнов, Геннадій Михайлович
Простаков, Олександр Олександрович
Рижова, Нінель Вікторівна
Черкашин, Микола Григорович
Черевко, Олександр Іванович\за ред.\
Дейниченко, Григорій Вікторович\за ред.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 330613 339591 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 334039 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Інженерія переробних і харчових виробництв | 1 |
2 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв | 7 |
3 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв | 7 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Проектування підприємств зберігання і переробки зерна | 8 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Проектування підприємств зберігання і переробки зерна | 8 |
6 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв | 8 |
7 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв | 8 |
8 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Проектування обладанання ПХВ | 9 |
9 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Основи розрахунку і конструювання обладнання | 10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|