
>
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2022. - 30 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42473 (Репозитрій). - Бібліогр.: с. 28-29. - Б. ц.
Зміст: >
Правила безпеки під час роботи в лабораторії
Дослідження ступеня та тривалості регідратації сушених продуктів
Вплив заморожування на клітини та тканини сировини рослинного походження
Характеристика основних методів переробки плодів і овочів в консервовані продукти
Правила зберігання продуктів харчування на підприємствах ресторанного господарства: терміни зберігання та товарне сусідство
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- виробництво -- зберігання -- производство -- хранение -- наукові основи -- научные основы -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Правила безпеки під час роботи в лабораторії
Дослідження ступеня та тривалості регідратації сушених продуктів
Вплив заморожування на клітини та тканини сировини рослинного походження
Характеристика основних методів переробки плодів і овочів в консервовані продукти
Правила зберігання продуктів харчування на підприємствах ресторанного господарства: терміни зберігання та товарне сусідство
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- виробництво -- зберігання -- производство -- хранение -- наукові основи -- научные основы -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитрій | |
2 | Електронний ресурс | 103 |