Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], . - 30 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42473 (Репозитрій). - Бібліогр.: с. 28-29. - Б. ц.

Зміст:
Правила безпеки під час роботи в лабораторії
Дослідження ступеня та тривалості регідратації сушених продуктів
Вплив заморожування на клітини та тканини сировини рослинного походження
Характеристика основних методів переробки плодів і овочів в консервовані продукти
Правила зберігання продуктів харчування на підприємствах ресторанного господарства: терміни зберігання та товарне сусідство
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- виробництво -- зберігання -- производство -- хранение -- наукові основи -- научные основы -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу: