>
Харчова хімія [Електронний ресурс] : метод. вказ. до самост. роботи та викон. лаборатор. робіт з дисц. для студ. спец. 181 Харчові технології. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б. в.], 2017. - 83 с. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089 (Репозитарій)
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 971 |