640.43(075.8)
О-64
Організація харчування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова [та ін.]. - Харків : Світ книг, . - 411 с. - ISBN 978-966-2678-20-8 : 250.00 грн.

УДК
640.43(075.8)
642.5(075.8)
338.488.2(075.8)

Ключові слова: ресторани -- рестораны -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- туризм -- харчові технології -- пищевые технологии -- 3333 --
Анотація:
В навчальному посібнику викладена характеристика організації обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства. розглянута специфіка ресторанного господарства в індустрії гостинності, методи, форми та прогресивні технології обслуговування. Посібник призначений для студентів внз за фахом 6.051701 "Харчові технології та інженерія", 6.140101 "Готельно-ресторанна справа", коледжів, учнів ПТУ, працівникам системи готельно-ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу: