
>
Михайлов, Валерій Михайлович.
Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : консп. лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. за спец. 133 Галузеве машинобудування / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024 - .
Ч. 1 : Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії. - 2024. - 70 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 68. - Б. ц.
Ключові слова: проектування підприємств -- проектирование предприятий -- проектування технологічного процесу -- проектирование технологического процесса -- предприятия пищевой индустрии -- підприємства харчової індустрії -- підприємства готельно-ресторанної індустрії -- предприятия гостинично-ресторанной индустрии -- організація проектування -- организация проектирования
Анотація: Конспект лекцій «Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 1 «Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії» містить 11 лекцій. Розглядаються загальні поняття проектування підприємств, основні напрями проектування, загальні положення про проектування технологічного процесу, характеристика підприємств харчової індустрії, етапи та стадії проектування, передпроектні роботи, загальні відомості про графіки роботи підприємства, підбір обладнання, розрахунок площ приміщень, компонування виробничих приміщень і технологічного обладнання, проектування генерального плану підприємств та загальні принципи проектування інженерних систем. Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Держ. біотехнол. ун-т
>Экз-ры полностью -442111864
Кол-во выдач 0
Михайлов, Валерій Михайлович.
Ключові слова: проектування підприємств -- проектирование предприятий -- проектування технологічного процесу -- проектирование технологического процесса -- предприятия пищевой индустрии -- підприємства харчової індустрії -- підприємства готельно-ресторанної індустрії -- предприятия гостинично-ресторанной индустрии -- організація проектування -- организация проектирования
Анотація: Конспект лекцій «Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 1 «Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії» містить 11 лекцій. Розглядаються загальні поняття проектування підприємств, основні напрями проектування, загальні положення про проектування технологічного процесу, характеристика підприємств харчової індустрії, етапи та стадії проектування, передпроектні роботи, загальні відомості про графіки роботи підприємства, підбір обладнання, розрахунок площ приміщень, компонування виробничих приміщень і технологічного обладнання, проектування генерального плану підприємств та загальні принципи проектування інженерних систем. Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Держ. біотехнол. ун-т
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 11 |