
>
664.746
Д 70
Дослідження впливу озону на хлібопекарські властивості пшеничного борошна з використанням методу найменших квадратів [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. роботи з дисц. "Акутуальні проблеми галузі" для студ. освіт.-кваліф. рівня "спеціаліст" 7.091701 та магістр 8. 091700 за спец. "Технологія зберігання і переробки зерна" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - 15 с. : граф., табл.
Ключові слова: сира -- клейковина -- пружність -- розтяжність -- газоутворювальна -- здатність --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Д 70
УДК | |
664.746 |
Ключові слова: сира -- клейковина -- пружність -- розтяжність -- газоутворювальна -- здатність --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія борошномельних виробництв | 7 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія борошномельних виробництв | 7 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|