664.746
Д 70
Дослідження впливу озону на хлібопекарські властивості пшеничного борошна з використанням методу найменших квадратів [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. роботи з дисц. "Акутуальні проблеми галузі" для студ. освіт.-кваліф. рівня "спеціаліст" 7.091701 та магістр 8. 091700 за спец. "Технологія зберігання і переробки зерна" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, . - 15 с. : граф., табл.

УДК
664.746

Ключові слова: сира -- клейковина -- пружність -- розтяжність -- газоутворювальна -- здатність --
Додаткові точки доступу: