
>
Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілізуючої дії [Електронний ресурс] : монографія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019 - .
Ч. 3 / М. О. Янчева [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 113 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 93-106. - Б. ц.
Ключові слова: м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- зберігання м'ясних напівфабрикатів -- хранение мясных полуфабрикатов -- заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- якість м'ясних напівфабрикатів -- качество мясных полуфабрикатов
Анотація: У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень із використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості й безпечності за умови реалізації циклу «заморожування — зберігання — розморожування». Видання призначено для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м'ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью -049299298
Кол-во выдач 0
Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілізуючої дії [Електронний ресурс] : монографія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019 - .
Ключові слова: м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- зберігання м'ясних напівфабрикатів -- хранение мясных полуфабрикатов -- заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- якість м'ясних напівфабрикатів -- качество мясных полуфабрикатов
Анотація: У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень із використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості й безпечності за умови реалізації циклу «заморожування — зберігання — розморожування». Видання призначено для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м'ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 191 |