Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілізуючої дії [Електронний ресурс] : монографія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019 - .
Ч. 3 / М. О. Янчева [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 113 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 93-106. - Б. ц.

Ключові слова: м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- зберігання м'ясних напівфабрикатів -- хранение мясных полуфабрикатов -- заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- якість м'ясних напівфабрикатів -- качество мясных полуфабрикатов
Анотація: У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень із використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості й безпечності за умови реалізації циклу «заморожування — зберігання — розморожування». Видання призначено для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м'ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:






Экз-ры полностью -049299298
Кол-во выдач 0