
>
Технологія продуктів з лікарсько-технічної сировини [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу СВО магістр / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2022. - 44 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42679 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 42. - Б. ц.
Зміст: >
Аналіз якості лікарсько-технічної сировини, визначення середньої проби, справжності за морфологічними ознаками, проведення макроскопічного аналізу морфологічних групп
Вивчення ознак анатомічної будови різаної та порошкоподібної лікарської сировини за допомогою мікроскопічного аналізу для встановлення її дійсності
Характеристика та визначення якості та хімічного складу різних видів лікарської рослинної сировини, яка використовується при виготовленні харчових продуктів
Визначення вмісту ефірної олії, дубильних та барвових речовин, фенольних сполук з Р-вітамінною активністю
Визначення якості різних видів культивованої лікарсько-технічної сировини вітчизняної флори, яка використовується при виготовленні харчових продуктів
Визначення якості різних видів дикорослої лікарсько-технічної сировини вітчизняної флори, яка використовується при виготовленні харчових продуктів
Визначення якості дикорослих ягід - натуральних вітаміноносіїв
Вивчення якості екстрактів-антиоксидантів з лікарсько-технічної рослинної сировини
Ключові слова: технологія продуктів -- технология продуктов -- лікарсько-технічна сировина -- лекарственно-техническое сырье -- харчові технології -- пищевые технологии --
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Аналіз якості лікарсько-технічної сировини, визначення середньої проби, справжності за морфологічними ознаками, проведення макроскопічного аналізу морфологічних групп
Вивчення ознак анатомічної будови різаної та порошкоподібної лікарської сировини за допомогою мікроскопічного аналізу для встановлення її дійсності
Характеристика та визначення якості та хімічного складу різних видів лікарської рослинної сировини, яка використовується при виготовленні харчових продуктів
Визначення вмісту ефірної олії, дубильних та барвових речовин, фенольних сполук з Р-вітамінною активністю
Визначення якості різних видів культивованої лікарсько-технічної сировини вітчизняної флори, яка використовується при виготовленні харчових продуктів
Визначення якості різних видів дикорослої лікарсько-технічної сировини вітчизняної флори, яка використовується при виготовленні харчових продуктів
Визначення якості дикорослих ягід - натуральних вітаміноносіїв
Вивчення якості екстрактів-антиоксидантів з лікарсько-технічної рослинної сировини
Ключові слова: технологія продуктів -- технология продуктов -- лікарсько-технічна сировина -- лекарственно-техническое сырье -- харчові технології -- пищевые технологии --
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 174 |