Виробництво яловичини в умовах м`ясного скотарства [Електронний ресурс] : метод. вказ. і завдання для лаборатор.-практ. занять студ. з напряму підготовки 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва з дисципліни. Технологія виробництва яловичини / Харків. держ. зоовет. акад. ; авт.-уклад.: Ю. І. Криворучко, В. А. Зандарян. - Харків : [б. в.], . - 17 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8389 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: м’ясне скотарство -- мясное скотоводство -- виробництво яловичини -- производство говядины -- утримання худоби -- содержание скота -- ветеринарне забезпечення худоби -- ветеринарное обеспечение скота --
Додаткові точки доступу: