
>
Виробництво яловичини в умовах м`ясного скотарства [Електронний ресурс] : метод. вказ. і завдання для лаборатор.-практ. занять студ. з напряму підготовки 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва з дисципліни. Технологія виробництва яловичини / Харків. держ. зоовет. акад. ; авт.-уклад.: Ю. І. Криворучко, В. А. Зандарян. - Харків : [б. в.], 2018. - 17 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8389 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: м’ясне скотарство -- мясное скотоводство -- виробництво яловичини -- производство говядины -- утримання худоби -- содержание скота -- ветеринарне забезпечення худоби -- ветеринарное обеспечение скота --
Додаткові точки доступу:
Криворучко, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Зандарян, Валентина Афанасіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. зоовет. акад.
Ключові слова: м’ясне скотарство -- мясное скотоводство -- виробництво яловичини -- производство говядины -- утримання худоби -- содержание скота -- ветеринарне забезпечення худоби -- ветеринарное обеспечение скота --
Додаткові точки доступу:
Криворучко, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Зандарян, Валентина Афанасіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. зоовет. акад.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 311 |
2 | Репозитарій |