>
Виробництво яловичини в умовах м`ясного скотарства [Електронний ресурс] : метод. вказ. і завдання для лаборатор.-практ. занять студ. з напряму підготовки 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва з дисципліни. Технологія виробництва яловичини / Харків. держ. зоовет. акад. ; авт.-уклад.: Ю. І. Криворучко, В. А. Зандарян. - Харків : [б. в.], 2018. - 17 с. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8389 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: м’ясне скотарство -- мясное скотоводство -- виробництво яловичини -- производство говядины -- утримання худоби -- содержание скота -- ветеринарне забезпечення худоби -- ветеринарное обеспечение скота --
Додаткові точки доступу:
Криворучко, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Зандарян, Валентина Афанасіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. зоовет. акад.
Ключові слова: м’ясне скотарство -- мясное скотоводство -- виробництво яловичини -- производство говядины -- утримання худоби -- содержание скота -- ветеринарне забезпечення худоби -- ветеринарное обеспечение скота --
Додаткові точки доступу:
Криворучко, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Зандарян, Валентина Афанасіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. зоовет. акад.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 812 |
| 2 | Репозитарій |