>
637.1(075)
М 38
Машкін, Микола Іванович.Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] : підручник / М. І. Машкін, Н. М. Париш. - Київ : Вища освiта, 2006. - 351 с. : іл. - Бібліогр.: с. 347-349. - ISBN 966-8081-53-6
Ключові слова: молоко -- молоко як сировина -- молоко как сырье -- виробництво молочних продуктів -- производство молочных продуктов -- біохімічний склад -- биохимический состав -- фізико-хімічний склад -- физико-химический состав -- технологічні властивості -- технологические свойства -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- технологічні процеси виробництва -- технологические процессы производства -- технологія питного молока -- технология питьевого молока -- технологія масла -- технология масла -- сир -- сыр -- морозиво -- мороженое -- сиворотка -- сироватка -- догляд за молочним обладнанням -- уход за молочным оборудованием --
Анотація:
Описано склад, властивості молока, фактори впливу на них, джерела формування основних компонентів молока, загальні технологічні процеси його переробки. Висвітлено технологічні процеси виробництва цільномолочних продуктів, масла, сиру, морозива, молочних консервів, продуктів із знежиреного молока, маслянки і молочної сироватки з використанням високопродуктивних потокових технологічних ліній. Для підготовки фахівців з напряму «Зооінженерія» (спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») та для підго товки фахівців із спеціальності «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» у вищих навчальних закладах І-IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики України.
Додаткові точки доступу:
Париш, Наталія Миколаївна
М 38
Машкін, Микола Іванович.
| УДК | |
| 637.1(075) |
Ключові слова: молоко -- молоко як сировина -- молоко как сырье -- виробництво молочних продуктів -- производство молочных продуктов -- біохімічний склад -- биохимический состав -- фізико-хімічний склад -- физико-химический состав -- технологічні властивості -- технологические свойства -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- технологічні процеси виробництва -- технологические процессы производства -- технологія питного молока -- технология питьевого молока -- технологія масла -- технология масла -- сир -- сыр -- морозиво -- мороженое -- сиворотка -- сироватка -- догляд за молочним обладнанням -- уход за молочным оборудованием --
Анотація:
Описано склад, властивості молока, фактори впливу на них, джерела формування основних компонентів молока, загальні технологічні процеси його переробки. Висвітлено технологічні процеси виробництва цільномолочних продуктів, масла, сиру, морозива, молочних консервів, продуктів із знежиреного молока, маслянки і молочної сироватки з використанням високопродуктивних потокових технологічних ліній. Для підготовки фахівців з напряму «Зооінженерія» (спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») та для підго товки фахівців із спеціальності «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» у вищих навчальних закладах І-IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики України.
Додаткові точки доступу:
Париш, Наталія Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 3 | 3 |
| 2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 9 | 9 |
| 3 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | 33 | 33 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 345288 345289 345290 |
| 2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 345291 345292 345293 345294 345295 345296 345297 345298 345299 |
| 3 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | В-К1290 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 33 | 133 | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 3 |
| 2 | 33 | 133 | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 3 |
| 3 | 33 | 133 | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 5 |
| 4 | 33 | 181 | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
| 5 | 33 | 181 | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
| 6 | 33 | 181 | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
| 7 | 33 | 133 | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 5 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|