637.1(075)
М 38
.
Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] : підручник / М. І. Машкін, Н. М. Париш. - Київ : Вища освiта, . - 351 с. - Бібліогр.: с. 347-349. - ISBN 966-8081-53-6

УДК
637.1(075)

Ключові слова: молоко -- молоко як сировина -- молоко как сырье -- виробництво молочних продуктів -- производство молочных продуктов -- біохімічний склад -- биохимический состав -- фізико-хімічний склад -- физико-химический состав -- технологічні властивості -- технологические свойства -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- технологічні процеси виробництва -- технологические процессы производства -- технологія питного молока -- технология питьевого молока -- технологія масла -- технология масла -- сир -- сыр -- морозиво -- мороженое -- сиворотка -- сироватка -- догляд за молочним обладнанням -- уход за молочным оборудованием --
Додаткові точки доступу: