
>
Янчева, Марина Олександрівна.Технологія продуктів оздоровчого харчування (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Т. С. Желєва ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 97 с. : табл., схеми. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53239 (Репозитарій). - Библиогр.: с. 95-96. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- харчова індустрія -- пищевая индустрия -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продукти харчування -- продукты питания -- якість харчової сировини -- качество пищевого сырья -- оздоровчі продукти -- оздоровительные продукты -- продукти функціонального призначення -- продукты функционального назначения --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлено інформацію відносно функцій їжі та її компонентів, основних теорій та концепцій харчування, ефективності впливу на організм людини аліментарного чинника. Наведено оцінки існуючих та потенційних сировинних компонентів продуктів спеціального призначення. Систематизовано дані щодо особливостей та сучасних можливостей розробки і виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення, а також досягнень в цій галузі фахівців. Видання призначено для студентів закладів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», а також може бути корисним для підготовки науковців, аспірантів відповідного профілю та для широкого кола фахівців м'ясної промисловості.
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Держ. біотехнол. ун-т
Янчева, Марина Олександрівна.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- харчова індустрія -- пищевая индустрия -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продукти харчування -- продукты питания -- якість харчової сировини -- качество пищевого сырья -- оздоровчі продукти -- оздоровительные продукты -- продукти функціонального призначення -- продукты функционального назначения --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлено інформацію відносно функцій їжі та її компонентів, основних теорій та концепцій харчування, ефективності впливу на організм людини аліментарного чинника. Наведено оцінки існуючих та потенційних сировинних компонентів продуктів спеціального призначення. Систематизовано дані щодо особливостей та сучасних можливостей розробки і виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення, а також досягнень в цій галузі фахівців. Видання призначено для студентів закладів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», а також може бути корисним для підготовки науковців, аспірантів відповідного профілю та для широкого кола фахівців м'ясної промисловості.
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 201 |