>
664(06)
П78
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : зб. наук. праць / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 287 с. - ISSN 2312-3990. - 66.29 грн.
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- продукти харчування -- продукты питания -- торгівля -- торговля -- бухгалтерські операції -- бухгалтерские операции -- 3333 --
Анотація:
Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. Розглядаються фізико-хімічні та математичні методи дослідження харчових продуктів, результати товарознавчих досліджень та експертизи, а також питання підвищення якості продуктів харчування і непродовольчих товарів.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
П78
| УДК | |
| 664(06) | |
| 641/642(06) | |
| 658.6(06) | |
| 657(06) | |
| 339(06) |
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- продукти харчування -- продукты питания -- торгівля -- торговля -- бухгалтерські операції -- бухгалтерские операции -- 3333 --
Анотація:
Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. Розглядаються фізико-хімічні та математичні методи дослідження харчових продуктів, результати товарознавчих досліджень та експертизи, а також питання підвищення якості продуктів харчування і непродовольчих товарів.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232896 Х-232897 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|