637.12.07(072)
В 42
Визначення свіжості й натуральності молока [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, . - 18 с.

УДК
637.12.07(072)

Ключові слова: молоко сире -- молоко сырое -- фальсифікація молока -- фальсификация молока -- властивості молока -- свойства молока -- фізичні показники -- физические показатели -- хімічні показники -- химические показатели --
Додаткові точки доступу: