>
637.12.07(072)
В 42
Визначення свіжості й натуральності молока [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 18 с.
Ключові слова: молоко сире -- молоко сырое -- фальсифікація молока -- фальсификация молока -- властивості молока -- свойства молока -- фізичні показники -- физические показатели -- хімічні показники -- химические показатели --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
В 42
| УДК | |
| 637.12.07(072) |
Ключові слова: молоко сире -- молоко сырое -- фальсифікація молока -- фальсификация молока -- властивості молока -- свойства молока -- фізичні показники -- физические показатели -- хімічні показники -- химические показатели --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 33 | 133 | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 3 |
| 2 | 33 | 133 | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 3 |
| 3 | 33 | 133 | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 5 |
| 4 | 33 | 181 | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
| 5 | 33 | 133 | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 5 |
| 6 | 33 | 181 | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|