.
Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / А. Е. Радченко, Є. О. Яранцева ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 74 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35256 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 72-73

Ключові слова: вибір теми -- выбор темы -- обґрунтування -- обоснование -- інформаційне забезпечення -- информационное обеспечение -- експериментальні дослідження -- экспериментальные исследования -- планування експерименту -- планирование эксперимента -- оформлення результатів -- оформление результатов --
Додаткові точки доступу: