
>
Радченко, Анна Едуардівна.Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / А. Е. Радченко, Є. О. Яранцева ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 74 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35256 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 72-73
Ключові слова: вибір теми -- выбор темы -- обґрунтування -- обоснование -- інформаційне забезпечення -- информационное обеспечение -- експериментальні дослідження -- экспериментальные исследования -- планування експерименту -- планирование эксперимента -- оформлення результатів -- оформление результатов --
Додаткові точки доступу:
Яранцева, Євгенія Олександрівна
Держ. біотехнол. ун-т
Радченко, Анна Едуардівна.
Ключові слова: вибір теми -- выбор темы -- обґрунтування -- обоснование -- інформаційне забезпечення -- информационное обеспечение -- експериментальні дослідження -- экспериментальные исследования -- планування експерименту -- планирование эксперимента -- оформлення результатів -- оформление результатов --
Додаткові точки доступу:
Яранцева, Євгенія Олександрівна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 473 |