641.85(02.064)
Д 27
.
Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колісниченко. - Київ : Кондор, . - 124 с. : іл. - ISBN 978-617-7582-02-0 : 40.00 грн.

УДК
641.85(02.064)
582.26/.27(02.064)

Ключові слова: технологія харчових виробництв -- технология пищевых производств -- десерти -- десерты -- запіканки -- запеканки -- водорості -- водоросли -- йодвміщуючі добавки -- йодовмісні добавки -- йодосодержащие добавки -- молочно-білкові концентрати -- молочно-белковые концентраты -- якость -- качество -- харчова цінність -- пищевая ценность -- 3333 --
Анотація:
У монографії представлено обгрунтування та розробку технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодвміщуючих добавок, які є продуктами переробки морських водоростей.
Додаткові точки доступу: