Технологія веганських та вегетаріанських харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення практ. занять з дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 241 Готельно-ресторанна справа ОПП Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. Е. Радченко. - Харків : [б. в.], . - 13 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55863 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12. - Б. ц.

Ключові слова: вегетаріанські харчові продукти -- вегетарианские продукты питания -- веганські харчові продукти -- веганские продукты питания -- технологія харчових продуктів -- технология пищевых продуктов -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення 3-х практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу: