
>
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: О. В. Котляр, О. Ю. Нагорний, А. М. Діхтярь. - Харків : [б. в.], 2022. - 16 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35262 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15
Ключові слова: інформаційні технології -- информационные технологии -- цифровізація ресторанів -- цифровизация ресторанов -- автоматизація доставки їжі -- автоматизация доставки еды -- роботизація -- роботизация -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказы -- термінали -- терминалы -- друк продуктів харчування -- печать продуктов питания --
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович\уклад.\
Нагорний, Олександр Юрійович\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: інформаційні технології -- информационные технологии -- цифровізація ресторанів -- цифровизация ресторанов -- автоматизація доставки їжі -- автоматизация доставки еды -- роботизація -- роботизация -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказы -- термінали -- терминалы -- друк продуктів харчування -- печать продуктов питания --
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович\уклад.\
Нагорний, Олександр Юрійович\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 116 |