
>
640.43(075.8)
М 20
Малюк, Людмила Петрівна.Організація ресторанного господарства [Текст] : підручник / Л. П. Малюк, Н. В. Полстяна, О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Лідер, 2016. - 488 с. : рис., табл. - Глосарій: с. 477-483. - Бібліогр.: с. 484-488. - ISBN 978-966-2732-49-8 : 100.00 грн.
Зміст: >
Організація роботи закладів ресторанного господарства
Організація товарно-матеріального забезпечения закладів ресторанного господарства
Основи организації виробничої системи закладів ресторанного господарства
Раціональна організація праці в закладах ресторанного господарства
Основи технологічного процесу обслуговувания споживачів у закладах ресторанного господарства
Спеціальні форми обслуговування, які використовуються в закладах ресторанного господарства
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- організація -- организация -- виробництво -- производство -- обслуговування -- обслуживание -- планування -- планирование --
Анотація:
У підручнику розглядаються основні принципи організації ресторанного господарства, особливості сучасної організації виробництва й обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Особлива увага приділяється характеристиці типів, класів закладів ресторанного господарства, та їхній класифікації, видам та формам продовольчого, матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства, загальним принципам організації основних та допоміжних підрозділів виробництва, виробничого процесу, організації трудових процесів, оперативному плануванню виробництва, організації повсякденного обслуговування споживачів у ресторані, організації обслуговування споживачів із використанням «шведського стола», організації обслуговування банкетів і прийомів, організації обслуговування іноземних туристів, спеціальним формам обслуговування. Особлива роль відводиться послугам, що надаються в закладах ресторанного господарства. Підручник призначений для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, а також працівників сфери індустрії гостинності.
Додаткові точки доступу:
Полстяна, Надія Володимирівна
Давидова, Оксана Юріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
М 20
Малюк, Людмила Петрівна.
Організація роботи закладів ресторанного господарства
Організація товарно-матеріального забезпечения закладів ресторанного господарства
Основи организації виробничої системи закладів ресторанного господарства
Раціональна організація праці в закладах ресторанного господарства
Основи технологічного процесу обслуговувания споживачів у закладах ресторанного господарства
Спеціальні форми обслуговування, які використовуються в закладах ресторанного господарства
УДК | |
640.43(075.8) | |
642.5(075.8) |
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- організація -- организация -- виробництво -- производство -- обслуговування -- обслуживание -- планування -- планирование --
Анотація:
У підручнику розглядаються основні принципи організації ресторанного господарства, особливості сучасної організації виробництва й обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Особлива увага приділяється характеристиці типів, класів закладів ресторанного господарства, та їхній класифікації, видам та формам продовольчого, матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства, загальним принципам організації основних та допоміжних підрозділів виробництва, виробничого процесу, організації трудових процесів, оперативному плануванню виробництва, організації повсякденного обслуговування споживачів у ресторані, організації обслуговування споживачів із використанням «шведського стола», організації обслуговування банкетів і прийомів, організації обслуговування іноземних туристів, спеціальним формам обслуговування. Особлива роль відводиться послугам, що надаються в закладах ресторанного господарства. Підручник призначений для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, а також працівників сфери індустрії гостинності.
Додаткові точки доступу:
Полстяна, Надія Володимирівна
Давидова, Оксана Юріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001474 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-230454 Х-230718 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|