
>
664(075.8)
Т 38
Технологічні комплекси харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / В. І. Теличкун [та ін.]. - Київ : Сталь, 2017. - 456 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 448-453 (121 назва). - ISBN 978-617-676-130-3
Ключові слова: переробка зерна -- переработка зерна -- хлібопекарське виробництво -- хлебопекарное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- переробка молока -- переработка молока -- переробка м´яса -- переработка мяса -- виробництво цукра -- производство сахара -- бродильне виробництво -- бродильное производство -- виробництво харчоконцентратів -- производство пищевих концентратов --
Додаткові точки доступу:
Теличкун, Володимир Іванович
Гавва, Олександр Миколайович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Губеня, Олексій Олександрович
Десик, Микола Григорович
Чепелюк, Олександр Миколайович
Т 38
УДК | |
664(075.8) |
Ключові слова: переробка зерна -- переработка зерна -- хлібопекарське виробництво -- хлебопекарное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- переробка молока -- переработка молока -- переробка м´яса -- переработка мяса -- виробництво цукра -- производство сахара -- бродильне виробництво -- бродильное производство -- виробництво харчоконцентратів -- производство пищевих концентратов --
Додаткові точки доступу:
Теличкун, Володимир Іванович
Гавва, Олександр Миколайович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Губеня, Олексій Олександрович
Десик, Микола Григорович
Чепелюк, Олександр Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 358318 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва | 5 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|