Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступень вищ. освіти – магістр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], . - 55 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7307 (Репозиторій)

Ключові слова: інновації -- инновации -- лабораторні роботи -- лабораторные работы -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- технологія кондитерських виробів -- тенология кондитерских изделий --
Додаткові точки доступу: