
>
65.9(4Укр)325я73
О-64
Організаційно-економічне обгрунтування переробки м’яса. [Текст] : метод. рек. для практ. роботи студ. ННІ перероб. і харч. вир-в / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Грідін, П. В. Гурський. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 28 с. - Бібліогр.: с. 28
Ключові слова: обчислення собівартості -- исчисления себестоимости -- виробництво ковбасних виробів -- производство колбасных изделий -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- витрати на поточний ремонт -- затраты на текущий ремонт --
Додаткові точки доступу:
Грідін, Олександр Володимирович\авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
О-64
Ключові слова: обчислення собівартості -- исчисления себестоимости -- виробництво ковбасних виробів -- производство колбасных изделий -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- витрати на поточний ремонт -- затраты на текущий ремонт --
Додаткові точки доступу:
Грідін, Олександр Володимирович\авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 60 | 60 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 22 | 22 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н б/н |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | б/н1 б/н2 б/н3 б/н4 б/н5 б/н6 б/н7 б/н8 б/н9 б/н10 б/н11 б/н12 б/н13 б/н14 б/н15 б/н16 б/н17 б/н18 б/н19 б/н20 б/н б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|