006(073)
С 77
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управлінні якістю [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: Л. В. Баль-Прилипко [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, . - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16

УДК
006(073)

Ключові слова: харчове виробництво -- пищевое производство -- нормативні документи -- нормативные документы -- якість -- качество -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- акредитація -- аккредитация -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность --
Додаткові точки доступу: