Визначення якості борошна [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання для виконання лаб. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 20 с. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45459 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.

Ключові слова: якість борошна -- качество муки -- клейковина -- сорти борошна -- сорта муки -- борошномельне виробництво -- мукомольное производство --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Технологія борошномельного виробництва». В даній роботі розглядаються основні методи визначення якості борошна, прилади, матеріали. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей
Додаткові точки доступу: