Технология макаронного производства [Текст] : учеб. для вузов / Г. М. Медведев. - М. : Колос, 2000. - 270 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов)
УДК
664.69(075)
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
330256
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
33
Харчові технології (181)
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
5
2
33
Харчові технології (181)
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів