641.51/.54(072)
В 41
Вивчення порядку розробки рецептур та складання технологічних схем виробництва кулінарної продукції [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 8 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 10 с.

УДК
641.51/.54(072)

Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- рецептура -- маса брутто -- масса брутто -- маса нетто -- масса нетто --
Додаткові точки доступу: