664.95(075)
В 20
.
Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - Київ : Кондор, . - 96 с. - ISBN 978-966-351-346-1

УДК
664.95(075)

Ключові слова: масовий склад риб -- массовый состав рыб -- використання риби -- использование рыбы -- сировина для виробництва рибних товарів -- сырье для производства рыбных товаров -- охолоджена риба -- охлажденная рыба -- риба жива -- рыба живая -- рибне філе -- рыбное филе -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- напівфабрікати із риби -- полуфабрикаты из рыбы -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення і сушіння риби -- вяление и сушка рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные пресервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбных водная сырье -- переробка молюсків -- переработка моллюсков --
Додаткові точки доступу: